Vakantie Sardinië

03/03/2020 0 Door Peter

In Sardinië (Italiaans: Sardegna) komt u helemaal tot rust. De vakantiehuizen op Sardinië zijn luxe, comfortabel en rustgevend. Sardinië is het grootste eiland van de Middellandse Zee en heeft bijna dezelfde oppervlakte als Nederland. Dit subtropische eiland kent warme zomers en milde winters. De kleine rotsige eilandjes waarmee Sardinië wordt omringd en de vele kleine zandbaaitjes zijn karakteristiek voor het eiland.

Koninkrijk Sardinië

Sardinië ligt ten zuiden van het Franse eiland Corsica en was tot 1861 een koninkrijk. Het Koninkrijk Sardinië bestond uit Piemonte en Sardinië. In 1861 hield Sardinië als land op te bestaan en Italië werd als koninkrijk uitgeroepen.

Prima Podere op Sardinië

Onze podere’s of vakantiehuizen op Sardinië bieden u alle comfort en hebben een comfortabele uitstraling die past bij het sfeervolle Italiaanse eiland in de Middellandse Zee. De lange witte zandstranden, het warme heldere water en de schitterende baaien maken Sardinië een populaire vakantiebestemming voor veel Nederlanders. Geniet in uw bungalow, borgo of fattoria op Sardinië.

Agriturismo op Sardinië

Agriturismo is de eigenlijke benaming voor een Italiaans boerenbedrijf maar staat hedendaags voor een unieke vakantie in de natuur, het proeven van lokale producten en overnachten in charmante boerderijtjes.